Bookmark this site! Bookmark Avocat Ionescu Bogdan

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
Actiunea Pauliana
 
Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort
 
Nestemate de Jurisprudenta
 
Nestemate de Jurisprudenta
 
Nestemate de Jurisprudenta
 
Nestemate de Jurisprudenta
 
 

Servicii

    Cabinetul de avocat – Ionescu Bogdan, oferă servicii de consultanță și/sau reprezentare juridică într-o gamă bogată de arii ale Dreptului.

   Specializarea sa principală constă, însă, în materia Dreptului civil, privit în integralitatea ”conținutului” său (persoanele, familia, bunurile, moștenirea și liberalitățile, obligațiile).

   Pasiunea și dedicația spre acest domeniu fascinant de dificil, veritabilă piatră de temelie a Dreptului – în lipsa aprofundării și stăpânirii căruia nimeni nu se poate pretinde, în mod serios cel puțin, un adevărat avocat – ne-a permis a aborda cu succes și alte ramuri ca: Dreptul comercial (profesioniștilor), Dreptul societar, Dreptul insolvenței, Dreptul muncii, Dreptul administrativ, Dreptul contravențional, Dreptul proprietății intelectuale, Dreptul consumatorului.

   În competențele și interesele noastre se regăsește și Dreptul European (Unional), fiind deplin familiarizați, printre altele, cu plângerile adresate Curții de la Strasbourg, privind încălcarea Convenției Europene a Drepturilor Omului și a Libertăților Fundamentale (C.E.D.O.), cu procedura hotărârii preliminare (chestiunii prejudiciale) vizând sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene de la Luxemburg, ori cu procedura somației europene de plată.

  În fine, interesele noastre se îndreaptă constant și spre Dreptul procesual civil, dorind a oferi clienților noștri nu doar o consultanță juridică de calitate cât și, în caz de necesitate, o reprezentare pe măsură în cadrul litigiului propriu-zis, aici unde procedura civilă este crucială și indispensabilă, procedură care mărturisește și delimitează, poate mai bine decât orice, un avocat mare, un artist al acestei profesii-artă, de un simplu diletant. 

 
 
avocat-ionescubogdan.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - IT eXclusiv
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Servicii ] [ Colaborari ] [ Pro Bono Publico ] [ Opinii ] [ Galerie ] [ Contact ]